Tips till skolresan

Att åka på skolresa kan vara ett överväldigande projekt, pengar måste samlas in, ett resmål måste hittas som passar alla i klassen och klassen måste välja ett datum som passar.  Vi på Femtioprocent.nu vill göra resan enklare att hitta och betydligt enklare att nå, därför har vi sammanställt mängder av tips till skolresor och aktiviteter. Vid varje resa har vi angivit hur mycket pengar ni ska samla in per person samt hur mycket servetter ni ska sälja för att nå dit.

Här tipsar vi om mängder med roliga destinationer och spännande aktiviteter för er skolresa och klassresa från bland annat:

  • ExploreÅre.se
  • Skolreseäventyr.se
  • Sportstravel.se
Årekombon

Skolresa till Åre

Klassresa Gotland

Skolresa till Gotland

Liseberg

Skolresa till Göteborg

Folkets Park Malmö

Skolresa till Malmö

Tips till skolresan och klassresan

Vid varje paketresa, aktivitet eller destination har vi angivit kostnad per person samt hur mycket av våra servetter ni ska sälja för att åka dit på klassresa. Här hittar ni allt från bergsklättring, go-kart, forsränning till museum och kulturupplevelser. De förstnämnda arrangörerna ger er ett otroligt stort utbud för destinationer och aktiviteter med fokus på skolresor och upplevelser för klassen. Klicka på någon av städerna ovan för att se utvalda favoriter! Vi har valt att länka handplockade tips till arrangörer av den simpla anledningen att göra er skolresa och äventyr så smidigt som möjligt. Med Femtioprocent.nu tjänar ni pengar till klassresan och till ovan städer hittar ni mängder med roliga aktiviteter för klassen och skolan – På samma ställe! Om ni inte riktigt har bestämt vilken stad ni vill åka till med klassen så kan ni klicka runt i de olika städerna och se vilka skolresor de erbjuder. Det finns säkerligen en liknande resa till andra städer än de som angivits. Vi försöker ha så uppdaterade tips som möjligt, om ni märker att någonting är fel så kan ni alltid kontakta oss enligt nedan e-mailadress eller via chatten. Priser och paketresor kan ändras, se alltid till att kolla på den valda arrangörens hemsida innan ni beställer.

Vill ni tipsa oss om en resa?

Skriv till oss på support@femtioprocent.nu eller lämna ett meddelande i chatten längst ned till höger så kommer vi att kolla upp resan och arrangören. Det går även bra att tipsa om idrottsresor/träningsresor och turneringar.